Wędzenie mięsa, ryb i drobiu

Gabriele Redden   ( zobacz inne książki autora ) Wędzenie mięsa, ryb i drobiu

Produkt niedostępny


Wędzone frykasy - przysmak pierwszej klasy!
Poznaj jedną z najstarszych metod konserwowania żywności! Poradnik
ukazuje różne sposoby wędzenia (zimne i gorące - mięs i ryb, oraz
wędzenie płynnym dymem), przedstawia różne akcesoria wędzarnicze (od
rodzajów drewna, przez sposób zawieszania żywności, do miejsc wędzenia -
pojemnika na kanapki, garnka, woka). Książka wprowadzi Cię... zobacz pełny opis »

 
Dodaj recenzje Dodaj recenzję Dodaj do listy Dodaj do listy Dodaj do przechowalni Dodaj do przechowalni
  • Wydawca: Klub Dla Ciebie
  • data wydania: 20 czerwca 2009
  • Tłumacz: Mieczysław Dutkiewicz
  • numer produktu: 3563798
  • EAN: 9788325800901
  • OPRAWA MIĘKKA
Szukaj podobnych produktów w kategoriach:
Pełny opis książki – Gabriele Redden "Wędzenie mięsa, ryb i drobiu"
Napisz jako pierwszy recenzję. Dodaj recenzję